19 Mart 2024

Tuğba Özerk, Sess Gaziantep'e Geliyor

haber/IMG_20190418_222714.jpg

Pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Özerk, Gaziantepli hayranları ile buluşuyor. 20 Nisan Cumartesi günü Gaziantep'in bir numaralı mekanı Sess'te sahne alacak olan sanatçının biletleri ise yoğun ilgiden dolayı şimdiden tükenmeye başladı. 

Gaziantep'in gözde mekanı Sess, Türkiye'nin ünlü sanatçılarını ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yine pop müziğin sevilen sesi Ece Seçkin'i ağırlayan Sess Gaziantep yaz ayına bomba etkisi yaratacak sanatçılar ile girmeye hazırlanıyor. Ünlü sanatçıları Gaziantepliler ile buluşturan Sess, müzik severlerden de tam not alıyor. 

Sess Gaziantep İşletme Sahibi Erkan Havar, Gaziantep ve bölge halkının Sess'e olan ilgisinin çığ gibi büyüdüğünü söyledi. Türkiye'nin ünlü seslerini Gaziantepli hemşehrileriyle buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile Getiren Havar, "Gaziantepliler Sess'i çok seviyor. Müşterilerimizin memnuniyetini her fırsatta dile getirmesi bizleri gururlandırmakla beraber son derece mutlu ediyor. Yaz ayı içerisinde yine ülkemizin ünlü ve güçlü seslerini Sess'e davet ederek Gazianteplilere unutulmaz bir yaz ayı yaşatmayı planlıyoruz. 22 Nisan Cumartesi sahne alacak sanatçımız Tuğba Özerk, konserimize tüm Gazianteplileri bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / MAGAZİN