29 Mart 2024

Tanju Çolak'a, Mehmet Erçelebi'den Krallara Layık Kadayıf

haber/Photo_1565272175464.jpg

Türk Futbolunun ve Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Tanju Çolak'a Mehmet Erçelebi Kadayıf'tan tatlı dopingi. 

Gastronomi kenti Gaziantep'te kadayıf denilince akla gelen ilk isimlerden olan Mehmet Erçelebi Kadayıfları Türkiye'nin unutulmaz Gol kralı Tanju Çolak'a Kurban Bayramı öncesi krallara layık özel bir kadayıf hazırladı.

Gaziantep lezzetlerine övgüler yağdıran gol kralı Tanju Çolak, Mehmet Erçelebi Kadayıfları İşletme sahibi Mehmet Kılıç'a teşekkür ederek şunları söyledi:

"Gaziantep'in Türkiye'ye  nam salmış Mehmet Erçelibe Kadayıfları'na öncelikle yapmış oldugu bu güzel tatlılısından dolayı teşekkür ediyorum. Gaziantep denince akla ilk gelen Gastoromi oluyor. Buradaki ustaların verdiği emekler gerçekten çok şaşırtıcı. Benzerini çok fazla göremezsiniz. Türkiye'nin bu bölgeyi tanıtmak için Mehmet Erçelebi Kadayıfları gibi markalara ihtiyacı var.  Yapılacak tanıtımlarla, ustaların verdiği eşsiz emekler tüm dünya tarafından tanınmalı" diye konuştu.

1972 yılından buyana sektörde önemli bir marka haline gelen Mehmet Erçelebi Kadayıfları işletme sahibi Mehmet Kılıç, ise Tanju Çolak'a selam ederek:  'Türkiye'ye adını altın harflerle yazdıran Avrupa gol kralımız Tanju Çolak'a öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum. Kendisi için hazırladığımız kadayıfı ailesiyle birlikte ağız tadıyla yemesini diliyor ve Mehmet Erçelebi Kadayıf ekibi olarak kendisine başarılar diliyoruz" dedi. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP