29 Mart 2024

SPOR RUHU’NDAN ÖNEMLİ UYARI

haber/Photo_1571858573383.jpg

Bölgede sporun gündemini belirleyen her Salı akşamı Kanal 5 ekranlarında yayınlanan Spor ruhu Programı bu haftada konu ve konuklarıyla gündeme damga vurdu. Programda Gaziantep FK’da disiplinsiz davranışlarıyla ön plana çıkan Sumudica ve Kayode’ye dikkat çekilirken, yönetimin ciddi tedbirler alması ve keyfi kırmızı kartlara parasal ceza vermesi gerektiğine değinildi. 

Ökkeş Koyuncu’nun moderatörlüğünü yaptığı Bünyamin Süral ve Aydın Akyürek’in konuk olarak katıldığı programa sporseverlerde büyük ilgi gösterdi. Özellikle Kalyon Arena’ya ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıları dile getiren sporseverler, sosyal medyada  Spor Ruhu Programına övgüler yağdırdılar.

KOYUNCU: ULAŞIM SORUNU ÖNCELİK OLMALI

Programın moderatörü Ökkeş Koyuncu, hafta içerisinde satyuma ulaşım konusunda çok sayıda mesaj aldıklarını dile getirerek, ‘’Gaziantep FK 12. gücünü arkasına almak istiyorsa, ulaşım sorununu biran önce çözmelidir. Aksi halde yarın karda kışta hiçbir sporsever maça gidemez. Buradan yönetime sesleniyoruz. Lütfen bu uyarıları ve şikayetleri ciddiye alsınlar’’ dedi.

AKYÜREK: YÖNETİM ANLAYIŞI ARTIK OTURMALI

Gaziantep FK’nın saha içi ve saha dışında disiplini sağlayabilmesi için önce yönetim kademesinde bir sistem oturtması gerektiğine değinen Gazeteci&Yazar Aydın Akyürek ise, ‘’Takımda Sumudica ve Kayode ciddi sorun haline geldi. Yöneticiler bu konuda ne yaptı bilmiyoruz. Ancak takımda sakat sayısı arttı. Ciddi anlamda bir iletişim kopukluğu var. Gelecekte bir kabus yaşamak için Gaziantep FK yönetimi kapsamlı bir toplantı yaparak radikal kararlar almalıdır’’ dedi.

SÜRAL: BU OYUN SİSTEMİ İLE OLMAZ

Gaziantepli Teknik Adam Bünyamin Süral ise Trabzonspor maçına değinerek, ‘’Takım çok cesur oynuyor. Ancak bu oyun anlayışı ile başarı sağlamak çok zor. Trabzon deplasmanında 2-1’i yakalamışız ancak hoca sabırsız ve kontrolsüz bir şekilde saldırıyor. Hoca sinirlerine hakim olamıyor. Uyarılması gerekiyor. Kayode kaliteli bir oyuncu ancak böyle kırmızı kart olmaz. Parasal ceza verilmelidir’’dedi.