29 Mart 2024

SPOR RUHU’NDAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

haber/Photo_1568798280225.jpg

Kanal 5 ekranlarından Salı akşamları yayınlanan Spor Ruhu programında kentteki amatör takımların sorunları, halı sahalarda yaşanan ölümler ve parklardaki spor aletlerinin bilinçsiz kullanımı masaya yatırıldı. Programın yorumcuları yetkililere çağrıda bulunarak, spordaki sorunlara çözüm bulunmasını ifade ettiler. 

HAFTANIN GÜNDEMİNİ BELİRLEDİ

Moderatörlüğünü Ökkeş Koyuncu’nun yaptığı Teknik Direktör Ali Güneş ve Gazeteci&Yazar Aydın Akyürek’in yorumcu olarak katıldığı programda Gazişehir Gaziantep’in Beşiktaş’ı 3-2 yendiği maçın detayları ve Kayode’nin iki hafta üst üstte kırmızı kart görmesi konuşuldu. Gazişehir A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin hafta içerisinde yaptığı basın toplantısının ayrıntılarının da yorumlandığı program yine sporda haftanın gündemini belirledi. 

AKYÜREK YETKİLİLERE SESLENDİ

Gazeteci&Yazar Aydın Akyürek programda yaptğı yorumlarda öncelikle Gazişehir FK yönetimine seslenerek ciddi bir üye kayıt çalışması yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Kayode’nin kulüp tarafından parasal olarak cezalandırılması gerektiğine vurgu yapan Akyürek, amatör takımlarının sorunlarına yönelik olarak ise, ‘’Bu kentteki genç nüfusa sahip çıkmak zorundayız. Lig başlayacak ve amatör takımlar ciddi sorunlar yaşıyor.’’ Dedi. Akyürek, Gaziantep Basket’in Gazişehir A.Ş çatısı altına alınabileceğini de sözlerine ekledi. 

GÜNEŞ: SKOR İYİ AMA OYUN HALEN YETERSİZ

Teknik Direktör Ali Güneş ise, Beşiktaş karşısında alınan galibiyetin sevindirici olduğunu ancak oynanan futbolun halen izleyeni tatmin etmediğini ifade etti. Takımda özellikle orta alanda ciddi bir eksik olduğuna vurgu yapan Güneş, ‘’İlk 4 haftada alınan 7 puan başarıdır. Ancak burada biraz şansında yardımı var. Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarında takipler 9 kişi maçı tamamladı. Kayode en değerli oyuncu ancak disiplin sorunu var.’’ Dedi. 

KOYUNCU SUMİDİCAYA DİKKAT ÇEKTİ

Moderatör Ökkeş Koyuncu ise Teknik Direktör Sumidica’nın agresif davranışlarına dikkat çekerek, ‘’Hoca sov peşinde. Top toplayıcı çocuk ile itişiyor. Yardımcı hoca ile kavga ediyor. Diğer yandan stadyumda halen ciddi eksiklikler var. Basın tribününde koltuk yoktu. Trafik yoğunluğu hat safhada ve ulaşım sorunu halen çözülebilmiş değil.’’ İfadelerini kulandı.