25 Nisan 2024

Serdar Ortaç Geliyor...

haber/Screenshot_20191008-091340~2.jpeg

Gaziantep Pop müziğin sevilen sanatçısı Serdar Ortaç'ı ağırlamaya hazırlanıyor. Gaziantep'in 1 numaralı eğlence mekanı Sess'te hayranları ile buluşacak olan Ortaç, için geri sayım başladı. 

SERDAR ORTAÇ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Eğlence sektörünün Kral ismi Sess, ünlü sanatçıları Gaziantepliler ile buluşturmaya devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen sanatçılarına ev sahipliği yapan Sess, yakın zamanda müziğin güçlü sesi Serdar Ortaç'ı ağırlayacak. Kısa süre sonra Serdar Ortaç, hayranlarını Gaziantepliler ile buluşturacak Sess, yine ilerleyen günlerde birbirinden ünlü sanatçılara ev sahipliği yapacak. 

HAVAR, YAPARSA MÜKEMMELİNİ YAPAR

Sess Gaziantep İşletme sahibi Erkan Havar, Gaziantep'e ünlü akının devam edeceğini söyledi. Gaziantep halkına güzel bir eğlence yaşatmak ve kaliteli hizmet sunabilmek için Sess ekibi olarak itinalı bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Havar, Kış ayı içerisinde Türkiye'nin birbirinden ünlü sanatçılarını yine Gaziantepliler buluşturacağını söyledi. Serdar Ortaç'ın önümüzdeki günlerde sahne alacağını dile getiren Erkan Havar, 7'den 70'e herkesi Sess Gaziantep'e beklediğini belirtti.

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP