17 Nisan 2024

SEKTÖRE YÖN VEREN DEV MARKA "ELİT MAKİNA"

Elit Makina, ayakkabı, taban, ökçe, saraciye, kemer makinaları, yedek parça, teknik servis desteği ve hammadde temini ile ilgili konusunda uzmanlaşmış öncü bir firmadır. Sektörün küreseldeki yeniliklerini takip ederek tecrübesini arttırmaya devam eden firmamız; müşterilerimizin ulusal ve global pazarda rekabetçi pozisyonda kalmalarını sağlar, üretim stratejisini planlar, en ideal makina sistemlerini kurar.

haber/Photo_1595708740820.jpg

Satışını gerçeşleştirdiği tüm makina ve yazılımların eğitimlerini vererek müşterilerine hızlıca üretim aşamasına geçmesini sağlıyor.

Ayakkabı Taban Saraciye Kemer üretimi yapan işletmelerin makina, malzeme, yedek parça satışlarını, bakım ve onarım teknik servis hizmetini, ve tasarım ve eğitim programlarını uzman kadrolarıyla hizmet sağlayan Elit Makina sektöre yön vermeye devam ediyor. Elit Ayakkabı Makina Parça Ve Deri Sanayi LTD. ŞTİ. Ülke genelinde ve ülke dışında işletmelerin fabrika kurulumundan makina, malzeme, yedek parça satışlarını, bakım ve onarım teknik servis hizmetini, ve tasarım ve eğitim programlarını hizmeti sağlayan
Elit Makina, üretim yapan firmaların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Uzmanlık alanları;
Yeni Fabrika Kurulumu, Kapasite ve Verim Arttırımı, Kalite Yükseltimi, Sektörel Eğitim Programları yapar.

Hakkımızda & Kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili gerçekleştirdiği projeleri; 
 
Birleşmiş Milletler özel mülteci programları, Avrupa Birliği projeleri, Bilim ve Sanayi Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim kurumları ve meslek liseleri, üniversiteler, Ticaret Odaları, Halk Eğitim Merkezleri, Belediyeler, Cezaevi İş Yurtları ve Halk Eğitim Merkezleri’nin makine tedariğini sağlayarak üretim ve eğitim projelerini tamamladı. Kamu kurum ve kuruluşları dışında, ülkemizde ve yurt dışında alanında lider birçok firma ile başarılı projelerimizi gerçekleştirdik. Sektörümüzün gelişimi için inovatif çözümler sunmaya ve yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Sektörün geleceği için eğitim ve projeleri devam ediyor.

Elit Makina hizmet alanları;

· Bilgisayarlı otomatik kesim, ayakkabı, taban astarı, jurdan taban, ökçe,  saraciye ve kemer
imalat makinalarının satış, kurulum, bakım ve teknik servisi,
· Ayakkabı, taban, kalıp, ökçe, saraciye ve kemer üretim hammaddelerinin temini,
· Tecnogi ismi ile fark yaratan, her plakada % 5 ile 10 arasında avantaj sağlayan kendi özel ıstampanıza göre kesilmiş ve kaliteli işçilik ile mükemmel ölçüde traşlanmış, zımparalanmış
fort-bombe temini
· Ayakkabı, taban, ökçe ve çanta tasarım yazılımları ve eğitimleri hizmeti sağlamaya devam ediyor

ELİT MAKİNA YURTDIŞI FAALİYETLERİ;

Azerbaycan, Bulgaristan, Irak, İran, Mısır, Özbekistan, Rusya, Sirbistan, Ukrayna’nın da aralarında bulunduğu birçok ülkeye, ürün ve hizmet ihracatı yaparak küresel pisayada yer almaktadır. Teknik ve ticari personelimizin yirmi yılı aşkın deneyimi, her ihtiyaca yönelik özel çözümler sunmaya, ayakkabı ve saraciye sektörü ile ilgili tüm firmalar için uzman tavsiyesi ve teknik servis desteği sağlamasına olanak tanıyor. Elit Makina hizmet anlayışını; yalnızca satış ve satış sonrası hizmetlerle kısıtlı bırakmayıp, müşterilerin yapacağı yatırımların 100% teknolojik olmasını ve kendi üretim standartlarını yükseltmelerini sağlama konusunda, yardımcı olma ilkesi ile tamamlamaktadır.