29 Mart 2024

Sağlıklı Yaşamın Adresi 'OGANSIA'

Yaklaşık 5 yıldır ürettiği organik ürünler ile tüketicinin büyük beğenisini kazanan OGANSIA ürün çeşitliliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

haber/Photo_1600517756433.jpg

Kişisel bakım ürünlerinin yanısıra sıcak içecek ve üretimini yaptığı temizlik ürünleri ile büyümesini sürdüren OGANSIA satış ağını her geçen gün genişletiyor. Organik olması sebebiyle vatandaşlardan yoğun ilgi gören OGANSIA ürünleri tüketiciden de tam not alıyor. 

OGANSIA'DA HERŞEY ORGANİK 

OGANSIA Gaziantep 1 Nolu satış noktası işletme sahibi Yurdagül Genç, özellikle diş macunlarına yoğun ilgi olduğunu söyledi. Bunun yanı sıra sıcak içecek serisini de vatandaşların büyük bir beğeni ile tükettiğini kaydeden Genç, OGANSIA ailesinin her geçen gün büyüdüğünü belirtti. 

OGANSIA'YA İLGİ ARTIYOR

Ürünleri kullanan vatandaşların çok memnun kaldığını dile getiren Yurdagül Genç, "Vatandaşlarımız her fırsatta memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Ürünlerimiz tamamen organik olup her hangi bir kimyasal içermemektedir. OGANSIA'nın birbirinden güzel ürünlerini görmeleri ve denemeleri için tüm Gazianteplileri Gazimuhtarpaşa Bulvarı Degirmiçem Mahallesi Süleyman Kuranel Caddesi No:30'daki satış noktamıza bekliyoruz" dedi.

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP