24 Nisan 2024

Palta ve Poyraz (MYK)’ya Girdi

Güç Birliği Partisi Genel merkezi uzun süredir gündemde olan MYK'daki isimler belli oldu. Gözler Gazianyep'te (MYK) de kimler olacağına çevrilmişti. Genel Başkan Filiz Korkmaz Karnap'ın kararıyla Gaziantep'te iş dünyasının önde gelen isimler arasında yer alan ve aynı zamanda Güç Birliği Partisi Şehitkamil İlçe başkanı olan Eyyüp Can Palta ve İl Baskanı M.Murat Poyraz Genel Merkez tarafından (MYK) getirildi.

haber/Photo_1591269446815.jpg

Güç Birliği Partisi uzun süredir gündemde olan MYK'daki isimler merakla beklenirken, gözler bir taraftan da Gaziantep’te bir isim olup olmayacağına çevrilmişti.

Güç Birliği Partisi'nin  bir çok tecrübeli ismi, ve aynı zamanda siyaset dunyasnın tecrübeli  isimlerinde yer aldığı o listede Gaziantep iş dunyasinin sevilen ismi Eyüp Can Palta ve M.Murat Poyraz   Güc Birliği Partisi Genel  Merkez Kararıa Yönetim Kurulu (MYK) üyeliğine seçildi.

Güç Birliği Partisi Şehitkamil  ilçe başkanı doneminde başarılı çalışmalara imza atan Eyüp Can Palta, Güç Birliği Partisi  MYK Üyeliğine getirilmesi Gaziantep'de sevinçle karşılandı. Güç Birliği Partisi'nin 30 kişilik A Takımınında Eyyüp Can Palta’nın da yer bulması Güç Birliği  Partisi Gaziantep  siyasetinde  önemli bir gelişme olarak görüldü.

HABER MERKEZİ