18 Nisan 2024

Nur Güzellik Salonu, İlgi Odağı Oldu

Güzellik ve Estetik hizmetleri deyince Gaziantep’te tercih edilen ve branşında uzman ekibiyle dikkat çeken Nur Güzellik Salonu, sektöründeki başarıları ile adını duyurmaya devam ediyor.

haber/Photo_1595069607964.jpg

Yüzde yüz müşteri memnuniyeti garantisi veren Nur Güzellik, yılların verdiği tecrübesiyle sektöründe o kadar iddialı ki, müşterilerin beklentilerini tam manasıyla karşılamak için onlarla müşteri memnuniyeti sözleşmesi bile yapıyor. 

Cilt bakımı, kalıcı makyaj, Lazer epilasyon, kuaförlük hizmetleri, iğneli epilasyon, ipek kiprik, kaş tasarım ve bölgesel zayıflama yöntemi ile güzellik ve estetik salonları arasında kaliteli hizmeti ile dikkat çekiyor.

PROFESYONEL EKİP NUR GÜZELLİKTE

Karataş Şahintepe Mahallesinde bulunan modern salonlarında müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını kaydeden Nur Güzellik Salonu İşletme Sahibi Nuray Doğan, tercih edilen bir yer haline gelmeleri’nin altındaki en büyük sebebin kaliteli hizmet ve branşında uzman bir ekip olduğunu söyledi. Nuray Doğan, sonunda hüsran yaşamamak için Gaziantep’li bay ve bayanların gideceği Güzellik ve estetik merkezini iyi seçmesi gerektiğinin altını çizdi.

"İŞİMİZDE İDDİALIYIZ"

Güzellik estetiğin ayrılmaz bir parçasıdır. Kadın ise güzelliğin bir bütünüdür. Güzel ve bakımlı görünüşe sahip kadınlar daha çok fark edildiği için güzel görünüş, kadınlar için vazgeçilmez bir tutku’dur diyen ve yaptıkları işin çok hassas bir iş olduğunun bilincinde olduklarına dikkat çeken Doğan, son olarak “ Biz işimizde çok iddialıyız. Cihazlarımızın hepsi son sistem. Profesyonel bir ekibimiz var. Her branşta o işin uzmanı kişilerle hizmet veriyoruz. Müşteri Memnuniyet garantili çalışıyoruz ve Yaptığımız her işin garantisini veriyoruz. Tüm Gazianteplileri salonumuza bekliyoruz" dedi. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP