29 Mart 2024

Mehmet Unsu, Büyük Takdir Görüyor

haber/Photo_1568078465593.jpg

Toroslar E.D.A.Ş Gaziantep Bölge Müdürü olarak görev yapan Mehmet Unsu, göreve geldiği günden buyana yapmış oldugu çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor.

HİZMET AŞIĞI BİR MÜDÜR                              Göreve geldiği günden buyana yapmış oldugu başarılı çalışmalarla dikkat çeken Toroslar E.D.A.Ş Gaziantep Bölge Müdürü Unsu, Gaziantep genelinde elektrik hizmetlerinde kesinti olmaması için büyük bir gayretle çalışarak  yaptığı başarılı çalışmalarıyla göz dolduruyor.EDAŞ Müdürü Unsu,  başta Gaziantep Merkez ve tüm ilçeleri  zaman zaman gezerek halkın Tedaş ile ilğili görüşlerini alarak görüş alışverişinde bulunması Gazianteplilerden takdir  topluyor. 

HALK İLE İÇ İÇE ÇALIŞIYOR

 Unsu, Gaziantep’te elektrik ile ilgili   sorunların ve yatırımları saha da  inceleyerek sık sık yetkililerden bilği alan  bu yönde imkanlar ölçüsünde hareket ederek hizmet aşığı bir müdür oldugunu bir kez daha gösterdi. 

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Bizde Gaziantephaberdar ve Medya27 Gazetesi olarak Toroslar E.D.A.Ş Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Unsu'ya çalışmalarında başarılar dileriz.