18 Nisan 2024

Matmazel Cafe'ye İlgi Büyüyor

haber/Photo_1569776975579.jpg

Gaziantep'in elit ve gözde mekanlarından Matmazel Cafe müşterilerinden yoğun ilgi görüyor. Yenilen yüzü ve deneyimli personelleri ile Gaziantepli vatandaşları en iyi şekilde ağırlayan Matbazel, kış sezonu için çalışmalarını tamamladı. 

Hizmete açıldığı günden buyana 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kurmayı başaran Matbazel Cafe'ye ilgi her geçen gün artıyor. Dinlenmek ve yorgunluk atmak isteyenlerin tercih ettiği mekan yerli, yabancı içecek çeşitleri ile de müşterilerinden tam not alıyor. 

Matbazel Cafe işletmecisi olan Yurdagül Hanım, vatandaşların kafelerine olan ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi. Yaz ayı içerisinde bir çok kişiyi ağırladıklarını kaydeden Yurdagül Hanım, Matmazel ekibi olarak kış ayına da en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Hijyeni ve güler yüzlü personelleri ile dikkat çeken Matbazel Cafe, ekonomik fiyatları ile de müşterilerinin yüzünü güldürüyor. 

Binevler Mahallesi 61 Nolu Sokak No: 1'de (Özel Çağdaş Bilgi Okulları ) civarında hizmet veren Matmazel Cafe, zengin menü çeşitleri ile de büyük beğeni görüyor.

Ailelerin gönül rahatlığı ile gideceği elit bir mekan olan Matmazel, bahçesinin yanısıra iç dizaynıyla da geniş bir konsepte sahip. Doğum günü ve özel günlerde de hizmet veren Matmazel'de bayan gruplarda zaman zaman bir araya gelerek eğlenme fırsatı buluyor. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP