24 Nisan 2024

Konukoğlu, Sözünü Tuttu...

haber/IMG_20190418_013504~2.jpg

Nihayet uzun bir aradan sonra kupayı kaldırarak Gazişehrimizi süper lige taşıdık. Tabiki kolay olmadı bu mutluluk. Her maçında elimiz yüreğimizde hop oturduk, hop kalktık. Ama şunu söylemek gerekir ki Hatayspor ile mücadelemizin uzun süre hafızalardan silinmeyeceğine inanıyorum...

Gönülden İnanıyordum...

Geçtiğimiz hafta Ankara'da Osmanlıspor ile yaptığımız final maçının ardından  işin aslını söylemek gerekirse Hatayspor beni korkutmuştu. Çünkü aynı gün Adana Demirspor karşılaşmasında sahada fırtına gibi bir Hatayspor'u izledim. İşimizin son derece zor olduğunu bilsem de Gazişehrimizin şampiyon olacağına yürekten inananlardandım. Osmanlısporu'un şehrimizi konuk ettiği Eryaman stadında doğrusu hayal kırıklığı yaşamış ve maçın penaltılara kalmasını futbolcularımızın sahada ki düşük performanslı oyununa bağlamıştım.

Şükürler olsun ki o gün penaltılarda ki şansımız bizi final maçına taşıdı. Yine son derece güçlü bir takım olan Adana Demirspor karşısında üstün bir başarı göstererek finale kalan Hatayspor benim kadar taraftarlarımızı ve kulüb yöneticilerini de mutlaka endişelendirmiştir.

Osmanlıspor karşısında top hakimiyetine yeterince sahip olamadığını düşündüğüm Gazişehir FK'nin maç saati yaklaştıkça Hatay karşısında şansının giderek azaldığına inanmaya başlamıştım. Hakemin ilk düdüğü ile başlayan karşılaşmayı gözümü kırpmadan nefesimi tutarak izlemeye başladım. Futbolcularımızın Hatay karşısında gösterdiği müthiş performans hiç te Osmalıspor karşılaşmasını andırmıyor ve şampiyonluğa inanmış bir Gazişehir resmen sahada kendini gösteriyordu.

TEŞEKKÜRLER...

İlk yarının ardından şampiyon olacağımıza inancım iki kat daha arttı. Hatayspor'un 82 dakika da attığı gol dahi futbolcularımız gibi benim de inancımı kırmaya yetmedi. Uzatmalarda da gol bulamayınca penaltılara kalan maç aklıma direk geçen sezon Bursa'da oynadığımız Erzurumspor karşılaşmasını getirdi. Şükürler olsun ki bu defa korkulan olmadı ve penaltılar bizi hüsrana değil süper lige taşıdı. Tabiki mutluyuz ve gururluyuz. Artık Gaziantep'in süper ligde top koşturan pırıl pırıl bir takımı var. Bu mutluluğa sebep olan başta Gazişehir Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu olmak üzere emeği geçen herkese şehir adına sonsuz teşekkür ediyorum. Benim bu sezon şampiyon olacağımıza inancım tamdı. Zaten geçen yıl Erzurumspor karşılaşmasının hemen ardından sayın Konukoğlu bu sezon için şampiyonluk sözünü vermişti. O nedenle de yüreğim son derece serindi. Başkan sözünü tuttu, takımda inandı ve başardı. Bizede bu başarıyı alkışlamak ve Süper Lig temsilcimiz Gazişehrimizi destekleyerek her zaman yanında olduğumuzu göstermek düşüyor. Yolun açık olsun Gazişehir bizi çok mutlu ettin. Süper Lig'de başarılar diliyorum.