19 Nisan 2024

Kadın Giyimin Yeni Adresi: 'Tale ve Sena Butik'

Hizmete açıldığı günden buyana bayanların yoğun ilgi gösterdiği Tale ve Sena Butik, yeni trend modelleri ve cazip fiyatları ile müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Karataş 1. Bölge'de hizmet veren Tale ve Sena, özellikle gençlerin uğrak adresi haline dönüştü.

haber/Screenshot_20200110-093148~3.jpeg

Bir süre önce Karataş Mahallesi'nde hizmete açılan Tale ve Sena Butik bayan giyiminde her tarz giyim ürünleri ve bayan aksesuar çeşitleri ile modayı takip eden ve güzel giyinmeyi seven bayanlara hitap ediyor.

ZENGİN ÜRÜN YELPAZESİ İLE BAYANLARIN YENİ GÖZDESİ 'TALE VE SENA BUTİK'

Müzeyyen Işıklar ve Merve Güngördüler'in işletmeciliğini yaptığı Tale ve Sena Butik'te pantolon, elbise, gömlek, triko kazaklar, gömlekler, mevsime uygun ceketler ve daha birçok  bayan giyim çeşidi ile aksesuar bulunuyor. 

KALİTELİ GİYİM VE CAZİP FİYATLAR TALE VE SENA'DA

İşletmeciler Müzeyyen Işıklar ve Merve Güngördüler, yaptığı ortak açıklamada Karataş halkına hizmet etmekten mutlu olduklarını ifade ederek; "Kaliteden asla ödün vermeden en uygun fiyatı değerli müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Birbirinden güzel yeni modellerimizi görmeleri için tüm bayanlarımızı Karataş Mahallesi 103424 Nolu Cadde, Şehit Hüseyin Gümüş Sokak, Gülkent Sitesi altından bulunan Tale ve Sena'ya bekliyoruz" dediler. 

Haber: Derya İŞÇİ / GAZİANTEP