20 Nisan 2024

İyi Parti'de İsmail Er, Rüzgarı

İYİ Parti’de il ve ilçe kongreleri için geri sayım başlarken, ilçe başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor. 2 Şubat’ta yapılacak Şehitkamil ilçe kongresi öncesi ilçe başkan adaylığını açıklayan İsmail Er, bir yandan delegeleri gezerek destek isterken, bir yandan da seçildiği takdirde geleceğe dönüp projelerini anlatıyor.

haber/Screenshot_20200120-181818~2.jpeg

İsmail Er, İYİ Parti’nin Şehitkamil’de çok daha iyi yerlere gelmesi, halkın sahiplendiği, herkesi kucaklayan bir konuma getirmek için mütevazi, adil, ehliyet sahibi, liyakat sahibi ve millete sadakat ile bağlı kalacak kutlu dava yolunda hizmet edecek ekiple sahada olduklarını söyledi.

Kongrede aday olacak herkese başarı dileyen Er, seçildiği takdirde, bilgi ve projeye dayalı siyaset yapacağını belirterek,” Delege arkadaşlarımız bana güvenerek seçtikleri takdirde, bilgi ve projeye dayalı siyaset yapacağım verdiğim sözlerimi tutacağım , parti üyelerimi ve halkımı  aldatmayacağım, partime ve halka hizmet etmek için çalışacağım. Geleceğe dönük projeleri olan, kendini projelerine adamış ve bunları yaşama geçirmek için mücadele eden bir Yönetim Kurulu oluşturacağım. Söylediklerimizle  yaptıklarımız  aynı olan teşkilat, halka örnek davranışlar sergileyen bir ekip olacağız” dedi.

İsmail Er, güçlü bir ekiple kongreye hazır olduklarını, partinin daha da güçlenmesi, iktidara yürüyen bir İYİ Parti için yola çıktıklarını ifade eden Er, “ Daha çok çalışmak, herkesin fikrine ve düşüncesine saygı göstermek için güçlü bir ekiple kongreye hazırız. Asla dedikodulara izin vermeyeceğiz, partimizin daha da güçlenmesini sağlayacak ve tek başına iktidar hedefine ulaştırmak için yola çıktık. Bu kutlu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Asla kimseyi küstürmeyeceğiz, adil, ehliyet sahibi liyakat sahibi ve millete sadakat ile bağlı kalacak kutlu dava yolunda hizmet edeceğiz. Yönetim kurulu üyelerimiz ile sürekli istişare halinde olarak ülke menfaati için çaba sarf edeceğiz. İlçemizin ekonomik, sosyal kültürel, tarım ürünleri, sanayi üretimi vs gibi önemli konuları güçlü muhalefet partisi olarak basın ve sosyal medyayı sallayan konuları ele alacağız. Çalışmalarımızda il ve ilçe ziyaretlerimizde yemek, ulaşım ve konaklama giderlerini, kendi cebimizde karşılayacağız. Halkı kandırmayıp halka yalan söylemeyeceğiz, yapamayacağımız işin sözünü vermeyeceğiz. Parti üyelerimizle her hafta toplantılar düzenleyip üyelerimizden Şehitkamil ilçemizin sorunlarını dile getirmelerini talep edeceğiz. Bu taleplerini basın ve sosyal medyada anlatarak sorunları dile getireceğim.

Şehitkamil ilçemizin her mahallesinde her ay toplantılar düzenleyerek o mahallenin ve köylerin sorunlarını dile getireceğiz. Ben ve ekibim gençliğe hizmet edeceğiz. Çünkü gençlerimiz bu ülkenin temel taşıdır. Gençliğin önünü açmak için her türlü imkanları kullanacağım. Gençlerimize iş imkanı sağlamak için sanayici ve iş adamlarımızı her ay düzenli olarak ziyaret edeceğiz. Köyden kente göç eden, büyükşehirlerin kenar mahallelerde gecekondularda oturan, dar gelirli yoksulların yanında yer alacağız ve onların haklarını savunacağız Kendimizi projelere adamış olarak, söylediklerimizle yaptıklarımız aynı olacak, siyasette, ilke, ideoloji, ahlak ve dürüstlük unsurlarına önem vereceğiz. Siyasi ilke, inanç, duruş ve davranışımızla örnek gösterilen İYİ Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı olacağız. Zenginin de fakirin de sofrasına oturacağız. İlçemizin kapılarını herkese açıp halkın sorunlarını dinleyecek teşkilatımız olacak, hiç bir zaman partiden kovduk kelimesi kullanmayacağız, telefonlarımız 24 saat açık olacak, gücümüzü koltuktan almayıp, gücümüzü parti üyelerimizden ve halktan alacağız o koltuğa da güç katacağız” diye konuştu.

 

Haber Merkezi