28 Mart 2024

İsmail Er: "Partimin Neferiyim, Verilecek Her Göreve Hazırım"

Bir süre önce İyi Parti Sehitkamil İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayan ve önceki gün adaylığını geri çeken İsmail Er, Gaziantep Haberdar'a özel açıklamalarda bulundu. Partisine gönülden bağlı olduğunu kaydeden Er, "Ben başkan olmak için değil, hizmet için varım" dedi.

haber/Screenshot_20200125-154612~2.jpeg

Adaylığını cekmesinin ardından Gaziantep Haberdar'a açıklama yapan İsmail Er, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"02 Şubat 2020 Tarihinde yapılacak olan İyi Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı'na aday olduğumu üç hafta önce basın ve sosyal medya üzerinden açıklamıştım. Organizasyon yaparken  baskın İlçe yönetimine susamayız, kabullenemeyiz, boyun eğemeyiz, göz yumamayız. 

Bunun zor olduğunu ama imkansız olmadığını da biliyorum. İyi Partimiz için her zaman  fedakarlık yapmalıyız ve özveride bulunmak şart. İyi Parti Şehitkamil İlçe Başkan Adayı Sayın Meral Yıldız Hanımefendi ile birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğim kendilerine tam destek vereceğim. 

Bu nedenle adaylık başvurusu yapmaktan vazgeçtim. Tekrar ediyorum bu adaylıktan çok öte bir mesele var. Gaziantep ve Şehitkamil için huzurlu mutlu yaşanabilir, özgür, özgürlükçü demokrasinin yaşandığı bir Şehitkamil yapma sorumluluğu üstlenmek için  adaylıktan vazgeçmemiz demek, bu çabamızdan bu iddiamızdan vazgeçtik anlamına gelmiyor. Vazgeçmeyeceğiz susmayacağız, Gaziantep ve Şehitkamil'i mutlu huzurlu yaşanabilir haline gelene kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz"

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP