29 Mart 2024

IŞIN BORU YILDIZ SPOR'UN YENİ BAŞKANI İHSAN KÖKLÜ OLDU

haber/Photo_1561830195498.jpg

Işın boru Kongresi'nde Başkan Adayı ihhan Köklü, kullanılan oyun yüzde 70 inı alarak Işın boru yıldız spor 'un yeni başkanı oldu. Ali Deniz 3 yıl hizmet verdiği ışın boru yıldız spora aday olmadı.

Işın boru da 3 yıl sonra Ali Deniz devri kapandı. Başkan Adayı ihsan köklü, kullanılan oyların neredeyse yüzde 70'ini alarak turuncu-beyazlı camianın patronu oldu.  

İhhan köklü' ilk konuşmasın'da Işin boru yıldız spor Kongresi’nde böyle içten samimi bir karar ile büyük camiaya gelmekten mutlu oldugunu

Işın boru yıldız spor  Kongresi’nin hayırlı olmasını dileyen Köklü , “Nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum, hiçbir şey planlamadım. Ben futboldan anlayan birisi değilim. Hatta aday olmadan arkadaşlarla istişare  ettim hepsi sağolsun Arkandayız maddi manevî  dediler Bayram bey bana anlattıkça amatöre ve gençlere yönelik bu faliyete sıcak baktim  Ben size teşekkür ederim. Tebrik edecek o kadar çok insan var ki. Ben sadece bu başarının vitriniyim. Bu yolda hep beraber olacağız , Siz bana bu yolculukta liderlik verdiniz Bu sevgi bu inanç, bu umut, bu güven, az insana nasip olabilecek bir şey. Bu yolda kimseye biat etmedik, kimseden menfaat beklemedik. Aynaya baktığınız zaman kendimizi sorgulayacağımız hiçbir harekete, ilişkiye ve eyleme girmedik ve girmeyeceğiz. Bu da sizin sayenizde oldu ve olacak ” diye konuştu.

"Ben abi Ahmet Nacar Baba olacak"

Kongrelerin Büyüklerinden olan Nacar inşaat 'a övgü ile ifade eden Köklü , “Ben her zaman söylüyorum beni bu klübe abi olarak seçtiniz Ahmet Başkanım ise bu camianın Babası dır.

Hep birlikte tüm Kongre üyeleri bu takıma Başarı için elele vereceğiz. Bu inançla gittiğimiz her yerde isallah  Başaridan Başariya imza artacağız dedi 

Bugün çok duygu yüklüyüm, ne diyeceğimi tam bilemiyorum. Teşekkür etmeye başlasam, sabah  kadar burada kalırız. Bu sizin başarınız. Ben size, siz bana inandınız. Sizleri mahcup etmemek için ben ve arkadaşlarım, bu yolda saygı ve sevgide kusur etmemek için itinayla davranacağız . Küçük bir ekip değiliz biz büyük bir ekibiz  Başaracagiz görecekler, bu kadar iddaalı konuşuyorum  yeterki inancımızı yitirmeyelim ” dedi.

SİGARAYI BIRAK KRAMPONU SENDE KAP

Öte yandan başkan İhsan Köklü, sigarayı bırak kramponu sende kap kampanyası başlatarak bir ilke imza attı.