25 Nisan 2024

Hayvan Sever Şentürk'e, Karakuş'tan Plaket

İslahiye Belediyesi Milliyetçi Harekat Partisi meclis üyesi Mehmet Karakuş İslahiye de sokak hayvanları için bir yaşam merkezi yaptıran ve sokak hayvanlarının daha güzel bir yaşam sürmesi için mücadele eden Bekir Şentürk(51) ile bir araya geldi Bekir Şentürk ‘ün iş yerinde gerçekleşen ziyarette Gaziantep Hayvanları ve Doğayı Koruma İl temsilcisi yaptığı örnek çalışmasından ötürü plaket.

haber/Photo_1614270323306.jpg

İslahiye Belediyesi Milliyetçi Harekat Partisi meclis üyesi Mehmet Karakuş İslahiye de sokak hayvanları için  bir yaşam merkezi yaptıran ve sokak hayvanlarının daha güzel bir yaşam sürmesi  için mücadele eden  Bekir Şentürk(51) ile bir araya geldi

Bekir Şentürk ‘ün iş yerinde gerçekleşen ziyarette Gaziantep Hayvanları ve Doğayı Koruma İl temsilcisi yaptığı örnek çalışmasından ötürü plaket takdiminde bulunuldu.

Umarım Herkese Örnek Olur

Yaklaşık On 5 yıldır Sokak Hayvanları besleyen, tedavi ettiren ve sokak dostları için hayvan severlerin, Belediyelerin ve iş adamlarının destekleri ile bir yaşam merkezi inşa ettiren Bekir Şentürk Sokak hayvanları konusunda çok hassasım. Yaşadığım ilçede genel olarak bu anlamda yardımsever. İlçe merkezinde ve mahallelerinde bulunan tüm canlara ekip arkadaşlarımla sahip çıkmaya gayret sarf ediyoruz. Beni iş yerinde ziyaret edip ve bu çalışmalarımdan ötürü plaketle ödüllendirmeniz beni çok gururlandırdı. Sizlere çok teşekkür ederim. Umarım bu hareketim herkese örnek olur.” Şeklinde konuştu.

Meclis üyesinden Sen tek başına bir belediyesin

Ziyarette açıklama yapan Milliyetçi Harekat Partisi İslahiye Belediyesi Meclisi Üyesi Mehmet Karakuş Bu özverili çalışma sebebiyle Bekir Şentürk’ü tebrik eder ve de kendisine teşekkür ederim. Türk milleti olarak insani değerlerimizi güçlü bir şekilde koruyor ve önemsiyoruz. Bekir kardeşimiz gibi vicdanlı, merhametli ve yardımsever insanların varlığı bizleri ayrı gururlandırıyor Bir Hayvan sever olarak tek başına bir belediyemmiş gibi her şeyin üstesinde gelmeye çalıyor sokaktaki canlarla için gecesini gündüzüne katan bu koca yürekli kardeşimizin bu davranışını tebrik etmek için kendisine plaket hediye etmek ve bu davranışını ölümsüzleştirmek istedik. Umarız herkes aynı hassasiyetle davransın ve insan hayvan ayrımı yapmadan sahip olduklarını paylaşarak yardımda bulunsun dedi.