25 Nisan 2024

GAZİANTEPLİLER TANJU ÇOLAK DEDİ, GÖZLER KONUKOĞLU'NA ÇEVRİLDİ

haber/Photo_1565295545202.jpg

Gazişehir Futbol Kulübünden geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde ayrılan sportif direktör Ayhan Akman'ın ardından kırmızı siyahlı yöneticiler ligin başlamasına günler kala yeni bir sportif direktör arayışı içerisine girdi. Şu ana kadar her hangi bir ismin netleşmedigi Gazişehir'de pek çok taraftar ise eski milli futbolcu ve Avrupa Gol Kralı olan Tanju Çolak'ın takıma getirilmesinin süper lige merhaba diyen takımlarına güzel bir hava katacağını söyledi. 

SPORTİF DİREKTÖR KİM OLACAK

Yaklaşık 1'5 ay önce Gazişehir Futbol Kulübünün Sportif Direktörlük görevine getirilen ancak transferler konusunda fikir ayrılığı yaşadığını söylerek ani bir  şekilde takımla yollarını ayıran Ayhan Akman'ın ardından boşta kalan koltuğa hangi ismin getirileceği merak konusu oldu. Ligin başlamasına çok az bir zaman kalması sebebiyle yeni bir sportif direktör arayışı içerisine giren Başkan Adil Sani Konukoğlu ve Yönetiminin kimde karar kılacağı ise henüz netlik kazanmadı.

TARAFTARLAR TANJU DEDİ 

Gaziantep'in Haber Portalı Sloganıyla yayın hayatına aralıksız devam eden Gaziantephaberdar.com futbol severlerin ve bir çok Gazişehirli taraftarın görüşlerini alarak sizler için özel bir haber yaptı. Sportif Direktörlük konusunda düşüncelerini aldığımız pek çok spor sever Altın Krampon sahibi, Avrupa Gol Kralı, efsane futbolcu Tanju Çolak'ta karar kıldı. Kırmızı Siyahlı takımın yöneticilerine mesaj veren Gaziantepli futbol severler Tanju Çolak'ın sevilen ve tecrübeli bir isim olduğunu söylerken, şehrede renk katacağını ve oynanan maçlarda stada daha fazla seyircinin toplanacağını vurguladılar. 

GÖZLER KONUKOĞLU'NA ÇEVRİLDİ

Yönetim kurulu ile birlikte aldığı karar sonrası son sözü söylecek olan Gazişehir Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nun ise hangi isimde karar kılacağı merakla bekleniyor. Gaziantepli taraftarların Tanju Çolak'ı Gazişehir'de görmek istemesinin ardından gözler başkan Konukoğlu'na çevrildi. 

KRAL'DAN AGA'YA SELAM 

Taraftarların görüşleri sonrasında Telefonla irtibat kurduğumuz eski milli futbolcu Tanju Çolak ise Gazişehre çağırılması halinde seve seve geleceğini söyledi. Kendisinin de Gaziantep'i çok sevdiğini ve Gazişehir'de görev almaktan son derece mutluluk duyacağını ifade eden Çolak, şunları söyledi: "Gaziantep benim çok sevdiğim bir şehir. Bu yıl üstün başarı göstererek süper lige merhaba diyen Gazişehir Futbol Kulübünü ve Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nu yürekten kutluyorum. Şu ana kadar Gazişehir'den bana gelmiş herhangi bir teklif yok ancak geldiği takdirde hiç düşünmeden seve seve giderim. Benim Kulüp Başkanı Adil beyin Ağabeyi Abdülkadir Konukoğlu'na bir vefa borcum vardır. Kendisini sizin vasıtanızla canı gönülden saygı ile selamlıyorum. İnanıyorum ki Gazişehir Futbol Kulübü bu sezon Süper ligde büyük başarı göstererek adından oldukça söz ettirecektir" dedi. 

Özel Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP