25 Nisan 2024

Gaziantep'in Yöresel Lezzetleri, Fatoş Ev Yemeklerinde Buluştu

Hizmete açıldığı günden buyana müşterilerinin damak zevkine en iyi şekilde hitap eden Fatoş Ev Yemekleri, birbirinden leziz yemek çeşitleri ile ilgi odağı oldu.

haber/Photo_1600456182526.jpg

Gözleme, tost ve sıkmanın dışında hazırladıkları Gaziantep'e özgü yöresel yemekleri ile müşterilerinden tam not alan Fatoş Ev Yemekleri, yaşlı, genç herkesin ilgi odağı oldu. 

BİRBİRİNDEN LEZİZ MENÜLER FATOŞ EV YEMEKLERİ'NDE

Temizlik ve hijyene verdiği önem ile de yoğun talep gören Fatoş Ev Yemekleri, uygun fiyatları ile de müşterilerinin yüzünü güldürüyor. 

Fatoş Ev Yemekleri işletme sahibi Fatoş Çelik, gazetemize yaptığı açıklamada işyerlerine olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Ekip olarak büyük bir özveri ile yemek hazırladıklarını kaydeden Çelik, "Fatoş Ev Yemekleri, ailesi olarak en başta temizlik ve hijyene önem gösteriyoruz. Bunun yanında müşteri memnuniyetini de en ön planda tutuyoruz. İsyerimizde dolma, yuvarlama, mantı, içli köfte, tavuk maget, topik döner, tost, gözleme, sıkma, su böreğinin yanısıra, çorba çeşitlerimizle en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Yine kurabiye çeşitlerimizle de güzel bir lezzet şöleni sunuyoruz"dedi. 

FATOŞ EV YEMEKLERİ'NDEN GAZİANTEPSPOR'A DESTEK 

Fatoş Ev Yemekleri ekibi olarak Gaziantepsporlu olduklarını ve her fırsatta Gaziantepspor'a destek verdiklerini kaydeden Fatoş Çelik, "isyerimizde çalışma arkadaşlarımızın hepsi Gaziantepspor forması ile hizmet ediyorlar. Müşterilerimizde bu tutumumuzdan son derece memnunlar. Gaziantepspor'umuzun her zaman yanındayız. Muhteşem yemek ve kurabiye çeşitlerimizin tadına bakmaları için tüm Gazianteplileri adliye karşısında bulunan işyerimize bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP