25 Nisan 2024

Estetik ve Güzellikte Son Moda 'SMiLE LİFE'

haber/Photo_1556965961634.jpg
Güzellik ve Estetiğin 1 numaralı isimlerinden Smile Life, yeni yerinde hizmete açıldı. Uzman kadrosu ile özellikle bayanların uğrak noktası olan Smile Life, son derece ekonomik ve kampanyalı fiyatlarıyla da müşterilerinden tam not alıyor. 
 
 
Daha önce Akyol Mahallesinde faaliyet gösteren şimdi ise Budak Mahallesi Ali Fuat Cebesoy Bulvarı Palmiye Apartmanı Altı No: 92'de hizmete açılan Smile Life, bayanlar kadar erkeklerden de yoğun ilgi görüyor. 
 
 
Ceylan Gönül ve Eda Arıkan, önderliğinde Gaziantep ve bölge halkına hizmet veren Smile Life, kısa sürede sektöründe adından oldukça sık bahsettirmeyi başardı. İşlerini son derece titizlikle yapan ve yaptıkları başarılı işlemler ile müşterilerinin gönlünde taht kuran Smile Life, yaz ayına özel sürpriz kampanyaları ile Gazianteplilerin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. 
 
 
Smile Life işletme sahipleri Ceylan Gönül ve Eda Arıkan, yaptıkları ortak açıklamada cilt bakımının yaz -kış fark etmeksizin her gün mutlaka yapılması gerektiğini söylediler. 
Tüm bayanların ışıl ışıl bir cilde sahip olmasının hiç te zor olmadığını kaydeden Gönül ve Arıkan, ortaklar şu açıklamaları yaptı. "Cildinize uygun ürün tercihlerini doğru yaparak ışıl ışıl bir cilde sahip olmanız mümkün. Peki yaz yaklaşırken cildiniz için gerekli olan ürünler neler? Mutlaka güneş koruyucunuzu yanınızdan eksik etmeyin. Çok fazla güneş ışını olmasa da siz bunu fark etmeseniz de cildiniz olumsuz yönde etkilenir. Cildiniz hassassa buna uygun ve yüksek faktörlü bir güneş koruyucusu kullanmanız gerekli olacaktır. Biz Smile Life olarak hepsi branşında profesyonel ekibimizle bu soruna anında cevap vererek harikalar yaratıyoruz" dediler.
 
 
Güneş ışınlarının ciltte nem kaybetmesine neden olduğunu ve kurumaya yol açtığını kaydeden Ceylan Gönül ve Eda Arıkan, "Bu nedenle bayanlarımız bol nemlendirme özelliğine sahip olan ürünleri tercih etmelidirler. Biz verdiğimiz hizmetin yanı sıra son derece kaliteli kremlerimizi de müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Smile Life olarak biz yaz'a hazırız" dediler.
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP