19 Nisan 2024

DİJİTAL HALIDA YILDIZGİL, DÖNEMİ

Gaziantep sanayisinin sevilen başarılı desen müdürü Ökkeş uğur YILDIZGİL 15 Yılı aşkın tecrübesini Yeni haberle paylaştı.

haber/Photo_1605191752270.jpg

Gaziantep Organize Sanayii Bölgesinde 2005 Yılından Bu Yana Halı Sektöründeki Başarılı İsimlerinden ÖKKEŞ UĞUR YILDIZGİL Başarı Òyküsünü Yenihaber Muhabirine Anlattı.

Halının Başkenti Olan Gaziantep'in Dùnyaya Lokomotif Olduğunu ve Bu Trende Bir Vagon Olduğu Òrnegiyle , Mesleki Konumdaki Desinatörlerin Önemini Vurgulayan YILDIZGİL , Bulunduğu Konumunu , Birlikte Çalışma Fırsatı Bulduğu Sektördeki ve Gönlùndeki Başarılı İsimlere Borçlu Olduğunu Belirtti.

Kurumsal Bir Firmada Desen Şefi Olarak Görevini İfâ Eden ÖKKEŞ UĞUR YILDIZGİL Mesleğin Sırrını Tamamen İşini Severek Yapmak Olduğunu Belirtti. Gaziantep Sanayisine Önemli Katkı Sağlayan Halı Sektörünün En Önemli Departmanlarindan Olan Desen Ve Tasarım Bölümlerinin , Yeniliğe ve Gelişime Açık Desinatörlerle Daha İleriye Gideceğini Kaydeden YILDIZGİL , Aynı Zamanda Halı Üzerine Dijital Baskı Yöntemiyle Fotoğraf, Reklam ve Logo Çalışmaları ile YILDIZGİL FOTO HALI İsmini Lider Konumuna Taşıdı. Evli ve 2 Çocuk Babası Olan ÖKKEŞ UĞUR YILDIZGİL'e Bizde YeniHaber Medyası Olarak Başarılarının Devamını Dileriz.  

 Kanyak: Yeni Haber

 Editör : Ufuk DAĞLI / HABER MERKEZİ