19 Nisan 2024

DHA Muhabiri Ahmet Atmaca Saldırıya Uğradı

Gaziantep'te bir cinayet olayını takip etmek üzere adli tıp kurumunda haber takibi için görev yapan Demir Ören Haber Ajansı Gaziantep bürosu muhabirlerinden Ahmet Atmaca bir gurup tarafından saldırıya uğradı.

haber/Photo_1623315937375.jpg

Gaziantep'te bir cinayet olayını takip etmek üzere adli tıp kurumunda haber takibi için görev yapan Demir Ören Haber Ajansı Gaziantep bürosu muhabirlerinden Ahmet Atmaca'ya iddiaya göre  bir grup çingene tarafından acımasızca tekme tokat ve yumruklarla saldırdırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre; gece geç saatlerinden Karşıyaka Göztepe mahallesinde bıçakla öldürme olayının ayrıntılarını öğrenmek için olay yerinde bulunan Gazeteci Ahmet Atamaca'nın önce elindeki fotoğraf makinesi kırıp daha sonra ise tekme tokat saldırdılar.
 
Kanlar içinde kalan Atmaca'yı saldırganların elinden kurtaran görevliler çağırdıkları 112 acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere Şehitkamil Devlet Hastanesi sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Sadece görevi halkı bilgilendirmek amacıyla görevi başında iken saldırıya uğrayan gazeteci Atamaca'ya acil şifalar diler, www.gaziantephaberdar.com olarak yapılan bu saldırıyı nefretle kınıyoruz.
Görevlileri duyarlı olmaya davet ediyoruz.