20 Nisan 2024

C&A Eğitim ve Danışmanlık Hizmetlerinden Türkiye'de Bir İlk

Gaziantep'in eğitim ve danışmanlık hizmeti C&A'dan Türkiye'de bir ilk. Adından sıkça bahsettiren C&A şimdide 7 gün 24 saat hizmet verecek olan Akşam Sanat Okulu'nu açıyor.

haber/Screenshot_20200116-153646~2.jpeg

Cemil Aksu önderliğinde kurulduğu günden buyana eğitim alanında bir çok başarılı işlere imza atan C&A Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri yine bir ilke imza atıyor.

Çok yakın zamanda 7 gün 24 saatlik Akademi akşam sanat okulunu Gaziantepliler ile buluşturmaya hazırlanan eğitim aşığı Cemil Aksu, Gaziantepli gençlerin iş imkanlarına da ciddi oranda olanak sağlıyor. 

Kısa süre sonra açılışı yapılması planlanan akşam sanat okulunun açılışına Popüler Sanatçı Fatih Bulut'un da sahne alacağını ve birbirinden güzel şarkılarını Gaziantepliler için söyleyeceğini söyleyen Aksu, gazetemize şu aciklamalarda bulundu: 

"Yıllardır C&A Eğitim Danışmanlık olarak Gaziantep halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Kısa süre sonra hizmete açacağımız Akşam sanat okulumuz ile de yine Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Çünkü 7 gün 24 saat olarak hizmet veren Akşam Sanat Okulu sadece Gaziantep'te faaliyet gösterecek. Açılışımıza Ünlü sanatçı Fatih Bulut'ta eşlik edecek ve bizlere bu mutlu günümüzde şarkılarıyla eşlik edecek. Çok yakın zamanda açılışını yapacağımız yeni okulumuza tüm Gaziantepli hemserilerimizi davet ediyoruz" dedi

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP