26 Nisan 2024

C&A'dan Polis, Gazeteci ve Sağlık Çalışanlarına Yüzde 50 İndirim

Kısa adı C&A olan Cemil Aksu Eğitim ve Danışmanlık hizmetleri eğitimde yükselişini sürdürüyor. Bir çok eğitim hizmetinin verildiği kurumda Polis, Sağlık Çalışanları ve Gazetecilere yüzde 50 indirim uygulaması yapıldı.

haber/Photo_1599643949817.jpg

Başarılı çalışmaları ve verdiği eğitimleri ile adından çokça bahsettiren C&A Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri yine bir ilke imza atarak Polis, Gazeteci ve Sağlık çalışanlarına her türlü eğitimde yüzde 50 indirim uygulamasına başladı. Eğitim alanındaki gösterdiği başarısı ile yoğun ilgi gören C&A bu uygulaması ile de büyük alkış topladı. 

C&A Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Aksu, her zaman olduğu gibi bugünde eğitimde sınır tanımadıklarını kaydetti. Özellikle pandemi döneminde büyük özveri ve gayretle çalışan sağlık Çalışanları, polisler ve gazeteciler için indirime gittiklerini söyleyen Aksu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kamu görevi yapan sağlık çalışanlarımız, polislerimiz ve basın mensuplarımız için kurum olarak böyle bir indirim kararı aldık.

Aldığımız bu karar ile bu mesleklerde bulunan herkes vermiş olduğumuz her türlü eğitimden yüzde 50 indirimle faydalanma hakkına sahipler. Canla başla mücadele eden bu meslek gruplarında görev yapan arkadaşlarımıza bizde karınca kararınca bir indirim gerçekleştirdik. Yüzde 50 indirimimizden faydalanmak isteyen sağlık çalışanları, polislerimiz ve gözümüz kulağımız olan basın mensubu arkadaşlarımız C&A'yı ziyaret edebiler"dedi. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP