29 Mart 2024

Bu Sess'te Hayat Var...

haber/Photo_1573216442184.jpg

Gaziantep'in bir numaralı eğlence mekanı Sess, ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Hizmete açıldığı günden buyana Gaziantepli vatandaşların en çok tercih ettiği mekanlar listesinin en başında yer alan Sess kış ayı içinde yine birbirinden ünlü sanatçılara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yine Sess Gaziantep bünyesinde hizmet veren yeni nesil meyhane sloganıyla müşterilerinin beğenisini kazanan Yalan Dünya'da yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı.  15 Kasım'da ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç'ı Gaziantepliler ile buluşturmaya hazırlanan Sess, Gaziantep'in yanısıra çevre illerden de oldukça yoğun ilgi görüyor. 

GAZİANTEP'İN SESS'İ 3.YAŞINA GİRDİ

Sess Gaziantep İşletme Sahibi Erkan Havar, Gaziantep ve bölge halkının Sess'e olan ilgisinin çığ gibi büyüdüğünü söyledi. Türkiye'nin ünlü seslerini Gaziantepli hemşehrileriyle buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile Getiren Havar, "Gaziantepliler Sess'i çok seviyor. Müşterilerimizin memnuniyetini her fırsatta dile getirmesi bizleri gururlandırmakla beraber son derece mutlu ediyor" dedi. Gaziantep Sess'in 3. Yaşına girdiğini söyleyen Erkan Havar, şu ana kadar Derya Uluğ, Hande Yener, Kerimcan, Elif Kaya ve Selin Ciğerci gibi bir çok ünlü ismi Gaziantepliler ile buluşturduğunu ve buluşturmaya devam edeceğini belirtti. 

SERDAR ORTAÇ İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

Yeni dönemde 15 Kasım'da sahne alacak olan Serdar Ortaç için hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Havar sözlerini şöyle sürdürdü: "15 Kasım'da şehrimize gelecek olan Serdar Ortaç için Sess ekibi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Serdar Ortaç'a yoğun bir ilgi var. Yine Serdar Ortaç konseri sonrasında Cengiz İmren, Derya Bedavacı ve daha bir çok sürpriz sanatçıyı Sess sahnelerinde Gaziantepli müzik severler ile buluşturacağız"dedi. 

GAZİANTEP'İN TEK GECE KULÜBÜ SESS

Kulüp olarak Gaziantep'te sadece Sess'in olduğunu vurgulayan Erkan Havar, "Bizim Sess bir kulüptür. Gaziantep'te başka kulüp yoktur. Diğer mekanlar hep diskotek tarzı hizmet vermektedir. Diskoteğin ise ülkemizden kalkalı 20 yıl olmuştur. Kulüp başlı başına bir kültürdür. Nasıl ki insanların bir yemek, bir giyinme kültürü varsa bu da eğlence kültürüdür. Biz Gaziantepli gençlerimizi bu kültüre alıştırmaya çalışıyoruz ve bu kültürde eğlenmelerini sağlıyoruz"dedi. 

YENİ TREND 'YALAN DÜNYA'

Gaziantep'in yeni trendi Yalan Dünya içinde açıklamalarda bulunan Havar, "Yalan Dünya yeni nesil meyhane patenti bizde olan ve son derece ilgi gören bir meyhane oldu. Bu yeni nesil meyhanede 80 ve 90’lı yılların şarkıları çalınmakta. Dj performansı ve ritim show var. Burada vatandaşlarımızın en büyük avantajı ise iki ayrı mekana gidip iki ayrı hesap ödeyeceklerine tek hesap ödemeleri. Gönüllerince eğlenmek isteyen herkesi Yalan dunyaya bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

GAZİANTEP'TE GECE HAYATINA İLGİ AZ

Erkan Havar, son olarak Gaziantep gece hayatı hakkında ise şu açıklamalara yer verdi: "Gaziantep’te gece hayatı yok denilecek kadar az seviyelerde. Hemen yanımızda ki komşu ilimiz Adana bizden çok daha iyi. Gaziantep gece hayatını hareketlendirmek kurduğumuz Sess'e tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP