28 Mart 2024

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “BİZLERİ HEYECANLANDIRAN PROJE”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oluşturduğu Mavikent Mahallesine dev bir tesisi yapmak için çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

haber/Photo_1623246375553.jpg

Mavikent Mahallesi’ne yaptırılan Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tesisin bölgedeki vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceğini ifade etti.

MAVİKENT MAHALLEMİZE YATIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çok fonksiyonlu bir tesis inşa edildiğini ifade ederek,  “Mavikent Mahallemize yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Bölgedeki vatandaşların faydalanacağı Millet Kıraathanesi yapıyoruz. Yapmış olduğumuz tesisin içerisinde Milet Kıraathanesi, onun altında bay-bayan spor salonu, bölgedeki vatandaşlarımızın faydalanacağı atölye ve giriş kısmında ticari alanlar olacak. Buradaki ticari alanlarda okulların ihtiyacı olan kırtasiye malzemelerini satan iş yerlerinin yanı sıra üreticiden tüketiciye ulaşacak olan toptan, tanzim satış mağazalarımız olacak. Böylelikle hem üreticiyi desteklemiş olacağız hem de tüketicinin daha kaliteli ve ucuz ürünlere ulaşmasını sağlayacağız. Bizleri heyecanlandıran önemli bir yatırım. İnşallah bu yıl içerisinde vatandaşın hizmetine açmayı planlıyoruz” diye konuştu.