18 Nisan 2024

BAŞKAN KILIÇ, DEVLET BAHÇELİ’YE ‘PAŞA MANGALI’ HEDİYE ETTİ

haber/Photo_1556805597407.jpg

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Başkan Kılıç, Devlet Bahçeli’ye ‘Paşa Mangalı hediye etti.

 

Gerçekleşen ziyarete Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mehmet Akgül, Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat, İlçe Başkanları, İl ve İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

 

“OĞUZELİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Oğuzeli’nde 2. kez başkanlığa seçilmenin mutluluğunu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile paylaşan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Oğuzelili vatandaşlarımızın desteğiyle bir kez daha bu onurlu göreve seçildim. Geride kalan hizmet dönemimizde olduğu gibi aynı aşk ve şevkle Oğuzelimiz’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Oğuzeli’nin gelişerek değişimi için var gücümüz ile çalışıp, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla Oğuzeli’nde her vatandaşa hürmet göstererek, kucaklayıcı olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı tebrik ederek, yeni hizmet döneminde başarılar diledi.