19 Nisan 2024

Ağzının Tadını Bilenlerin Adresi "TOSTÇU KADİR"

haber/Photo_1572613079789.jpg

Gastronomi kenti Gaziantep,te,Tost denince akla ilk gelen isim olan Tostçu Kadir, yıllardır lezzeti ve kalitesinden taviz vermeden hizmet vererek Gazianteplilerin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Gaziantep’lilerin yakından tanıdığı ve ünü Gaziantep dışına taşmış olan bir lezzet klasiği haline gelen Tostçu Kadir, Tost’u  Gaziantepliler’e de sevdiren isim. Tost deyip geçmemek lazım öyle ki, Tostçu Kadir’den bu lezzeti bir kez tatmak illaki tekrar oraya gitmek için yeterli.

Bu lezzetin sırrını işini severek yapmak, en kaliteli malzemeyi kullanmak ve yılların getirdiği tecrübe olarak açıklayan Tostçu Kadir (Kadir Yaşbek), “Gaziantepliler’in damak zevki hiç yanılmaz eğer bu şehirde marka olmayı başarabilirsen Türkiye’de de marka olmuşsun demektir. Bizleri ilk günden bu yana tercih ederek bugünlere getiren tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Marka Şehrin Marka Tost’çusu

Çeyrek asırdan bu yana Küsget Sanayi Sitesi B Blokta hizmet veren Tostçu Kadir’in diğer adı “Marka Şehrin Marka Tostçusu”. Gaziantep’te hiçbir şubesi olmayan Tostçu Kadir aynı zamanda katıldığı bir çok yemek festivalleri’nin yanı sıra önemli lezzet ve gurme sitelerinde de Gaziantep’e gidildiğinde mutlaka gidilmesi gereken yerlerden biri olarak gösteriliyor. Tost’dan yiyenler ise sosyal medyadan ve dünyaca ünlü yemek sitelerinde hem beğeni hem de yorumları ile gösteriyor.

Bu Tost başka Tost

Tostçu Kadir Usta ürünlerinde her zaman en kaliteli malzeme kullanarak müşterilerine sunuyor. Kullanılan doğal ve bol malzeme size gerçek bir tost yediğinizi ve farkını hemen hissettiriyor. İşyerinde hijyen’in en önemli etken olduğu müşterilerin hemen dikkatini çekiyor. Mesleğini tam bir sevgi ile yapan ve kullandığı ürünlerin kalitesine son derece dikkat eden Tostçu Kadir usta, “kullanılan sucuk ve kaşar miktarı size gerçek bir tost yediğinizi hissettirir, işin diğer bir sırrı da  asla malzemeden çalmayacaksın. Tost’umuzda hakiki sucuk, tam yağlı hakiki kaşar ve tereyağı kullanılmaktadır ayrıca Tost’un yanında müşterilerimize kendimize has olan ve özel olarak üretilen salça sosunu da ikram ediyoruz.” Dedi.

Tost’tan sonra Kadayıf’ı mutlaka tadın

Tostçu Kadir Usta’nın o eşsiz Tost lezzetinden sonra mutlaka Kadir Usta’nın Kadayıf’ın dan da tatmayı unutmayın. Tostçu Kadir usta, “ Kadayıfımız da gerçek sütten yapılan kaymak, tereyağı ve 100% şeker kullanılmaktadır. Kadayıfımız da gerçek tam yağlı sütten yapılan kaymak bulunmaktadır. Fıstık ise Boz fıstık diye tabir edilen yeşil ve rehası yüksek antep fıstığıdır. İddia ediyoruz böyle bir fıstık ve tatlı resitali daha önce hiç tatmamışsınızdır.” Dedi.

 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP